perjantai 13. toukokuuta 2022

Pirkanmaan Pihapuiden pensasaitojen ruohikoiden leikkaukset ja talonmiespalvelut Tampere ja lähikuntien alueilla, käteisellä edetään ensisijassa kohteissa, sekä ennakkomaksuin tilille edellispäivänä. En kuljettele maksupäätteitä mukana

Pihametsuri Tampere tilattavissa puustonne pensaikkonne raivaustöihin ja korkeiden oksistojen pudotuksiin ymv pihatöihin


Pirkanmaan Pihapuiden pensasaitojen ruohikoiden leikkaukset ja talonmiespalvelut Tampere ja lähikuntien alueilla, käteisellä edetään ensisijassa kohteissa, sekä ennakkomaksuin tilille edellispäivänä. En kuljettele maksupäätteitä mukana.

Kerro asiasi selkosuomella ensisijassa sähköpostilla Talonmiespalvelu@gmail.com
+ 044-3380291 whatsup soita kun olet ensin laittanut alustavasti tietoa, ei huvita toimia puhelinpäivystäjänä, jolta lypsetään tietoa, ilman että saa edes tarkkaa osoitetta. Kiitos. 

+ Laita muutama kuva kohteesta tai 30 sekunnin video sähköpostin liitteenä kertoen mitä pitäisi tehdä, jotta voisin hinnoitella. Kiitos.


Kuljen navigaattorin opastamana, jollei osoitetietoa tule, niin kaikki on turhaa ajantappoa, sillä en telepaattisesti puita kaada enkä muutenkaan myy mitää puhelinjutusteluaikaa.

En myöskään tee vaativia kaatoja muutamalla kympillä. Jollei lähtöasetelma lähde siitä, että paikallesaapumiseni kattaa vähintään paikallesaapuessani työt + siirtymä + työkalukorvaus heti kouraan 200€ / per puu, niin unohda jos kyselysi on Tampereen ulkopuolella. 
Eri asia jos sovitaan että kohdepuusto tehdään 55€ alkava tunti + siirtymäkorvaus + tapauskohtainen työkalukorvaus. Silloinkin pitää vähintään se 2 työtunnin ymv mukaan tilittää ennenkuin alan hommat.

Pihapuiden korkeiden oksistojen katuvarsipuiden harvennustyöt Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere Pirkanmaa aina Valkeakoskea Hämeenlinna seutuja myöden.

Kauttamme myös puutarhajyrsintää.
Katso blogista paremmin 
https://puutarhajyrsintaa-viking585-pirkanmaa.blogspot.com/ 

Asiakaspalvelu kusee ns jos asiakas ei osaa kertoa edes osoitetta oikein kuten tänäänkin kyseltiin kuusien kaatoon Valkeaskoskella ilman tarkkaa osoitetta alkaen kuvailemaan mitä on lähellä.

Kun otetaan asiassa yhteyttä niin vähimmäisvaatimus on että asiakas kertoo tarkan osoitteen, eikä anna jtkn ylimalkaista paikkakuntatietoa. Lähtisikö taksi tai ambulanssitilaus sellaisen perusteella. 
Joten tiukkaa asiaa jatkossa. Ikä ei ole peruste huonoon infoon, jos osaa puhelinta käyttää niin onnnistuu sähköpostikin ja selkeä viestintä tarpeineen, sekä maksuvalmiuden ilmoittaminen selkeästi. 

Pirkanmaa talonmiespalvelut Tampereen talousalueella jo vuodesta 1976, jolloin aloitin muuttoapumiehenä Lamminpää Hervanta välin muuttoapuna.

----------------------------------------------------------







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti